Zoeken naar dak

dak
Scheurtje in een dak zorgde vorige maand voor E. colibacterie in kraanwater Omroep Brabant.
De oorzaak voor het opduiken van de poepbacterie, zo blijkt dinsdag uit navraag door Omroep Brabant: een klein scheurtje in het dak van een voorraadkelder van Brabant Water. In de kelders slaat Brabant Water schoon drinkwater op als buffer. Door" het scheurtje is regenwater naar binnen gesijpeld.
Home DGI Dak Gevel Ingenieurs.
Dak Gevel Ingenieurs. Sterk in het voorkomen en oplossen van uw dak en gevelproblemen. Bekijk onze diensten. Wij werken voor diverse opdrachtgevers, zoals schade-experts, verzekeringsmaatschappijen, gebouweigenaren, gemeenten en beheerders. Meer over dakadvisering. De buitenschil van gebouwen, de gevels en daken, betreft het vakgebied waarin onze adviseurs dagelijks actief zijn.
Wat, hoe en waarom van een groen dak HIER.
Een groen dak gaat drie keer langer dan een normaal dak, de plantjes beschermen de dakbedekking tegen het weer. Je hoeft niet bang te zijn dat de wortels het dak aantasten. Speciaal daarvoor wordt er eerst een goede beschermlaag gelegd.
Zonatlas - Zonnepanelen check - Is mijn dak geschikt?
U hoeft hierdoor zelf geen gegevens meer in te vullen zoals bijvoorbeeld de hellingshoek van het dak, de ligging van het gebouw ten opzichte van de zon of de aanwezigheid van objecten die schaduw veroorzaken. Zonatlas analyseert en bepaalt met een nauwkeurigheid van een halve vierkante meter de zoninstraling op elk dak.
Dakdekkersbedrijf Roosendaal Kunststof Dak Nederland.
Bent u op zoek naar een kwalitatief goede, betrouwbare en allround dakdekker? Kunststof Dak Nederland KDN staat klaar voor al uw werkzaamheden aan het dak. Ons dakdekkersbedrijf is gevestigd in Roosendaal en we zijn zeer actief in de wijde omtrek van Roosendaal en Noord-Brabant. Voor zowel particulieren als bedrijven is KDN u tot uw dienst. Wij staan inmiddels bekend als dé dak specialist vanwege onze uitgebreide expertise, ruime ervaring, gunstige tarieven en klant- en servicegerichte manier van werken. Moet uw dak nu en in de toekomst in topconditie zijn? Bij KDN uit Roosendaal kunt u er 100 van op aan dat uw dak in goede handen is. De diensten van KDN. Voor al uw dak reparaties, renovaties en onderhoud staat KDN voor u klaar. Vanuit ons motto 'geen' woorden maar daken! zetten onze VCA gecertificeerde werknemers alles op alles om uw dak in perfecte conditie te houden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van de volgende diensten.: Dakbedekking aanbrengen of vervangen.
Groene Daken Groene daken.
Én het zorgt voor verkoeling en wateropvang. Uit onderzoek laten luchtfotos ziendat er met gemak nog 2 mi ljoen schuurtjes, uitbouwtjes of garage s en meer dan 21 miljoen vierkante meters aan grij s dak is om te vergroenen. D at is maar liefst 47x het Vondelpark in Amsterdam aan groen erbij.
Het Dak Bleyenberg Den Haag.
HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG. Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke nachos, burgers, avocado toast, en nog veeeeel meer.
Groen op het dak Duurzaam Inwoners Gemeente Waalwijk.
Zoeken Zoeken Zoeken. Home Duurzaam Groen op het dak. Groen op het dak. Een groendak is een dak dat bedekt is met planten of vetkruid. Denk aan het dak van je huis, maar ook aan het dak van je schuur.
Het Dak Bleyenberg Den Haag.
HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG. Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke nachos, burgers, avocado toast, en nog veeeeel meer.

Contacteer ons